VitaMAGVitaMAG


ÓRAREND


A 2016–2017-es tanév szeptemberében, 19-ével kezdődően a MÜTF Oktatási Központ készségfejlesztő matematika, román, angol, német, tanulásmódszertan és íráskészség képzéseket indít V., VI., VII. és VIII. osztályos tanulók részére. A képzés az iskolai oktatást kiegészíti, célunk nem a mennyiség, hanem a minőségbeli változás a kiindulási ponthoz képest.

Minden évfolyamon egy csoportot indítunk, legtöbb 16 tanulóval. A csoportokat az adott szakterületen sok tapasztalattal rendelkező pedagógusok tanítják. A fent említett foglalkozásokhoz minden évfolyamnak havi 1 alkalommal tanulásmódszertan óra társul, mely többek között segít a gyerekek helyes önértékelésében, megerősíti önbizalmukat, de a hatékony tanulási technikák ismertetése sem marad el.

Az iratkozás itt, online, a megfelelő csoport vagy csoportok illetve tantárgy vagy tantárgyak kiválasztásával történik.

Természetesen lehet érdeklődni telefonon (0266-219 760) és személyesen (Kőkereszt tér 1. szám) is, kolléganőnk, Magyari Tünde rendelkezésükre áll munkanapokon 9-16 óra között.

Folyamatos jelentkezés!

A jelentkezését akkor tudjuk elfogadni, ha befizette a tanfolyam díjának felét, azaz 260 lejt (Intézmény neve: Fundatia Pro Odorhei, BRD Bank, Székelyudvarhely, Számlaszám: RO93BRDE210SV45428592100,) .

A helyek elfoglalását a befizetések sorrendje határozza meg.


A befizetéskor kérjük a gyerek nevét és a vitaMAG programnevet feltüntetni.

A foglalkozások a 2016–2017-es tanév struktúrájának alakulásától függően várhatóan 28 alkalommal másfél órát fognak igénybe venni (1,5 óra: 15 RON), ehhez társul 10, egyenként egyórás foglalkozás tanulásmódszertanból (1 óra: 10 RON).Kérjük olvassa el a VitaMAG bővebb tájékoztatóját itt.Online jelentkezés (Folyamatos jelentkezés)VitaMAG
Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt az étrendkiegészítőt, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót.

Milyen típusú készítmény a VitaMAG és milyen esetben alkalmazható?
A vitaminok köztudottan immunerősítő hatással rendelkeznek. A VitaMAG gyerekeink tudásának megerősítésében nélkülözhetetlen. Ha a tanulás során a hatékony tanulási módszerek valamely összetevőjének mennyisége nem elégséges, akkor ez a hiány a tantárgy iránt érzett örömtelenséget vonja maga után. A vitamin lassan bomlik le, ezért a heti egyszeri, másfél órás adagolása egész tanéven át a tantárgyakhoz való pozitív hozzáállást eredményezi.

A különböző vitaminkészítmények, VitaMAT, VitANG, VitaRO, VitaNÉM, VitaMAGY és a VitaMÓD egyazon időben is szedhetőek, kellő figyelemmel kísérve a heti vitamin-szükségleti előírásokat.

Tudnivalók a VitaMAG alkalmazása előtt:
• nézze végig vitaminkínálatunkat a www.mutf.ro oldalunkon;
• válasszon igénye szerint az ajánlatunkból, rendelje meg gyermekének a legmegfelelőbbet a jelentkezési űrlap kitöltésével;
• fizesse be a kiválasztott készítmény árát (BRD);
• a 2016-os szeptemberi iskolakezdéssel egy időben kezdje el az adagolást.

Hogyan kell alkalmazni a VitaMAG-ot?
A készítmény használata évi, azon belül heti adagokra van felosztva. A jelenleg ajánlott vitaminok a 2016–2017-es tanévre szólnak.

Napi egy vitaminnál több nem ajánlott!

A készítmény az iskolai tanórákon elért eredményekre pozitív hatással lesz.

Ha gyereke a heti előírtnál nagyobb mennyiségű vitamint vesz be, nem jár káros következményekkel.

Lehetséges mellékhatások
A vitamin használata a különböző tantárgyakhoz való pozitív hozzáállást eredményezi, fejleszti a gyerekek készségeit, segít a szemléletváltásban.


További információk


Mit tartalmaz a VitaMAG?

VitaMAT (matematika)
A tanár néni azt vallja, hogy a matek nemcsak megérthető, de megszerethető is. Ha az ismeretlen nem X, hanem például egy tábla csokoládé, máris megy a levezetés. Ilyen és hasonló „apróságok” sokat jelenthetnek egy gyereknek, ha éppen úgy érzi, kezd elveszni a matematika útvesztőjében.

VitaRO (román)
Gyerekeink az iskolai tanulmányaik alapján talán tudják, hogyan kell egy román irodalmi leckét elemezni, esetleg megy a mondat- és szóelemzés is, viszont szülőkként annak örülnénk igazán, ha például a tengerparti vagy az országon belüli kirándulás alkalmával útbaigazítást tudnának kérni, ha eltévednek, egyedül megvásárolják a fagyit vagy a hőn óhajtott videojátékot, ezáltal megkímélve minket a tolmácskodástól.

VitANG (angol)
Car wash-ban mosatjuk az autónkat, angy birds-özik a kisgyerek és Need for Speed-re van szüksége a tiniknek. Egy angoltanárnak már nem is kell mást tennie csak a már ismert mellé jelentést rendeljen. Ez csak egy kis fűszer, a hangsúlyt azonban a gyerekek folyamatos beszéltetésére helyezzük, hogy a különböző mindennapi élethelyzetekben bátran, könnyedén tudjanak kommunikálni.

VitaNÉM (német)
Nem nagy „kunszt” a német nyelvtanulás, ha felkötöd a „hózentrógert” és „bespájzolsz” egy kis adagú, de magas tápértékkel rendelkező német szókincset. Ha több nyelven beszélsz, nem „überelhet” senki, esélyeid megsokszorozódhatnak és mindannyian tudjuk, hogy a német nyelvterületek a mai globalizált világban pár órányi útra vannak. Az idegen nyelv az a fajta vitamin, amit nem lehet túladagolni, viszont hatása hosszan tartó. „Stimmel”, nem?

VitaMAGY (magyar)
A mai gyerekek természetesen „kisokosként” jönnek a világra, és a legtöbben úgy gondolják, hogy a magyar nyelv (írás, olvasás) vitaminszükséglete már az iskolai tízóraival bevehető. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy szükség van a tízórai mellé még egy kis VitaMAGY-ra, amely játékos gyakorlatokkal eredményesen felszívódik.

VitaMÓD (tanulásmódszertan)
Azok közé tartozol, akiknek bőven elég az, amit az órán hallottak? Vagy Te vagy az, aki mindig bemagolja a leckét? Aztán számonkéréskor kiderül, hogy még sincs minden rendben… Nem gondolod, hogy bizonyos kudarcaidnak éppen a rossz tanulási módszered az oka?
Léteznek általános módszerek, de tantárgyakra lebontott technikák is. Ha megismernéd ezeket, nálunk a helyed!
VitaMÓD – tanulj meg tanulni.

Hatóanyagok
A VitaMÓD kivételével minden vitamin heti másfél adagos kiszerelésben szedhető. A VitaMÓD-ból havi egy adag az előírt.

A tájékoztató engedélyezésének dátuma
2016. június 23. 

MÜTF Oktatási Központ

Postacím: Székelyudvarhely,Kőkereszt tér 1.
Tel./Fax: 004-0266-219760
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weblap: http://www.mutf.ro

 

Elérhetőség, ügyfélfogadás

Egyetemi képzések, II. emelet, 23-as iroda
Tel. +40 769 019 497
Tanfolyamok, II. emelet, 24-es iroda
Tel., fax +40 769 019 383
VitaMAG, Földszint
Tel., fax +40 769 019 495
Titkárság, II. emelet, 24-es iroda
Tel./Fax: +40 266 219 760

Tanulmányi osztály

Titkárság
Felnőttképző iroda

Hétfő nincs ügyfélfogadás 9,00 – 16,00
Kedd 10,00 – 14,00 9,00 – 16,00
Szerda 10,00 – 14,00 9,00 – 16,00
Csütörtök 12,00 – 16,30 9,00 – 16,00
Péntek 12,00 – 17,30 9,00 – 16,00
Szombat 09,00 – 12,00 -